.

.

WDBBY Професионално платно прилагодливо работно престилка со алатки за алатки за алатки вкрстени ленти за враќање на грбот)

WDBBY Професионално платно прилагодливо работно престилка со алатки за алатки за алатки вкрстени ленти за враќање на грбот)

DEN 347.20

Пристапност
Залиха

Направено од високо квалитетно платно, цврсто шиење, исклучително, анти-брчки, нуди силни и цврсти перформанси за издржливост Просторот на готвачот има два големи џебови со клапи, и џеб на градите за вашиот телефон, пенкало и мала тетратка. Од една страна, престилка BBQ исто така има и двојна јамка за крпи, така што секогаш можете да имате крпа на дофат на дофат додека готвите. Дебелите влошки на рамото и дизајнот на вкрстените ленти ја олеснуваат тежината над рамената. Универзалната големина одговара на повеќето луѓе, мажи и жени. Екстра долги ленти и тока за брзо ослободување овозможуваат широк спектар на прилагодувања. Идеален избор како подарок за татко, сопруг, итн. 100% сосема ново и високо квалитетно изработено на високо квалитетно платно, цврсто шиење, исклучително, анти-брчки, нуди силни и цврсти перформанси за трајност. Флапс и џеб на градите за вашиот телефон, пенкало и мала тетратка. На едната страна, престилка од скара, исто така, има јамка за двојна пешкир, така што секогаш можете да имате крпа на лесен дострел додека готвите. Дебелите влошки на рамото и Дизајнот на вкрстена лента за возврат ја олеснува тежината над рамената.

Параметри на производот

Color:
Black
Material:
Canvas
Size:
app. 65.5x79cm(25.78x31.10in)
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Garden Apron(other accessories demo in the picture is not included.) :
Слична стока