.

.

Јардве 2 парчиња Огледало Со Рачка Гроздобер Шминка Огледало Патување Лупа Огледало Патување Шминка Огледало Со Светло Лично Козметичко Огледало Рачно Огледало З?

Јардве 2 парчиња Огледало Со Рачка Гроздобер Шминка Огледало Патување Лупа Огледало Патување Шминка Огледало Со Светло Лично Козметичко

DEN 361.60

Пристапност
Залиха

Огледало за шминка Со Рачка : со гроздобер дизајн, ова рачно огледало може да биде пристоен подарок за девојка или ќерки Рачно Огледало За Суета : има добра отпорност на гребење и не е лесно да исчезне. Огледало за шминка за патување : Компактна големина, ergономски дизајн, многу погодно за употреба и носење. Круг Шминка Огледало : Круг огледало Уникатен и елегантен стил, што го прави за подароци. Рачно Огледало Со Светлина : Изработено од материјал, може да биде за издржлива и временска употреба. Пакет Листа 2 х рачни огледала Информации за стоки рачна Големина на огледало : 22.огледало за суета на маса-Компактна големина, ergономски дизајн, многу погодно за употреба и носење.огледало за зголемување овој дизајн на рачката го прави ова огледало преносливо и удобно.таблет огледало Практичен и исклучителен дизајн со шик сјај.огледало за шминка со светла 5х12.Преносливо Огледало-Прекрасен избор за подароци за жени, пријатели, семејство, соработник и многу повеќе.преносливо огледало За шминка - Јасна површина на огледалото со висока дефиниција.десктоп лупа со светлина 03х1.Антички огледала Карактеристики-Боја : Случајно.Тркалезно рачно огледало-Изработено од пластични и стаклени материјали, издржливо за трајна употреба.

Параметри на производот

Слична стока