.

.

2022 Де Модерна Комеморативна Моќност Крик Едвард Мунк 2 Мл Сребрена Монета 10 Цедис Гана 2022 Доказ

2022 Де Модерна Комеморативна Моќност Крик Едвард Мунк 2 Мл Сребрена Монета 10 Цедис Гана 2022 Доказ

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Земја : Гана-Година : 2022 Номинална Вредност : 10 Цедис-Метал : Сребро . Дијаметар : 70 мм - Тежина( г) : 62,2 (2 мл). Квалитет : Доказ-Ковачница( компјутери) : 500 - СЕРТИФИКАТ КОА : да-случај За Презентација( кутија) : Да. Моќ Монета - powercoin.it -Најдобро Оценет Продавач. Земја : Гана-Година : 2022. Номинална Вредност : 10 Цедис-Метал : Сребро . Дијаметар : 70 мм - Тежина( г) : 62,2 (2 мл). Квалитет : Доказ-Ковачница( компјутери) : 500 - СЕРТИФИКАТ КОА : да-случај За Презентација( кутија) : Да. Моќ Монета - powercoin.it -Најдобро Оценет Продавач. КРИК Едвард Мунк 2 Мл Сребрена Монета 10 Цедис Гана 2022 - оваа прекрасна Сребрена монета од 2 Мл е посветена познатиот уметник Едвард Мунк и репродуцира едно од неговите ремек-дела : Крикот. Монетата е целосно Позлатена, има убава боја и доаѓа во витрина, заедно со Сертификатот за Автентичност. Ограничена кованица од 500 парчиња ширум светот. На задната страна на монетата се наоѓа едно од најпознатите ремек-дела На Едвард Мунк : Крикот.

Параметри на производот

Слична стока