.

.

SOSATION 48 PACK 700 ml за еднократна употреба уринарна торба, итна торба за урина, унисекс уринарна торба, преносна торба за кампување, торба за патувања во урина, повраќање ?

SOSATION 48 PACK 700 ml за еднократна употреба уринарна торба, итна торба за урина, унисекс уринарна торба, преносна торба за

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Соодветно за да ги задоволите вашите потреби : ќе добиете 48 парчиња торби за еднократна употреба урина вкупно, околу 700 мл/ 23,67 мл; Количината е доволна за да ја примените и замените, и лесно може да ја исполни вашата дневна употреба и други барања Сервисна и трајна : Секоја торба за патувања во урина е главно направена од квалитетно PE, водоотпорен, сигурен и одржлив, не е лесен за деформирање или кршење, и може да се чува долго време, можете да ја користите со леснотија и доверба. Easy to Operate : our urine bags for men and women are equipped with SAP absorbent polymer material, can absorb urine, vomit or other liquid wastes about 45 seconds and turn them into tasteless, splash proof gel, and designed with an anti release finger ring at Позиција за држење на рацете и има дизајн на бран на заптивката во контакт со телото, удобен и практичен. Правилна димензија што треба да се примени : Големината на итна торба за урина за жени и мажи е околу 2,8 x 5,1 инчи кога е склопена, 140 g/ 0,31 фунти во тежина пред употреба, преносни и лесни, идеални за итни случаи. Опширно применливи прилики : Овие торби за урина за патување се погодни за разновидни видови на прилики, вклучително, но не ограничувајќи се на пешачење, кампување, сообраќаен метеж, патувања, морска вода и повеќе, може да се применат за повеќето луѓе, како што се жени, мажи, деца, Постари и повеќе. Соодветно за да ги задоволите вашите потреби : ќе добиете 48 парчиња торби за еднократна употреба урина вкупно, околу 700 мл/ 23,67 мл; Количината е доволна за да ја примените и замените, и лесно може да ја исполни вашата дневна употреба и други барања. Сервисна и трајна : Секоја торба за патувања во урина е главно направена од квалитетно PE, водоотпорен, сигурен и одржлив, не е лесен за деформирање или кршење, и може да се чува долго време, можете да ја користите со леснотија и доверба. Easy to Operate : our urine bags for men and women are equipped with SAP absorbent polymer material, can absorb urine, vomit or other liquid wastes about 45 seconds and turn them into tasteless, splash proof gel, and designed with an anti release finger ring at Позиција за држење на рацете и има дизајн на бран на заптивката во контакт со телото, удобен и практичен.

Параметри на производот

Слична стока