.

.

Аервеал ковано железо полица за книги Десктоп мини книги книги Sundries за складирање решетката за складирање на весници за списание за списание за списание за списан?

Аервеал ковано железо полица за книги Десктоп мини книги книги Sundries за складирање решетката за складирање на весници за списание

DEN 356.80

Пристапност
Залиха

Решетката за складирање е исфрлен и дизајниран да биде сув, вентилиран и лесен за носење Шуплив слоевит дизајн, удобен и практичен, убав и дарежлив. Стендот на дисплејот е изработен од висококвалитетен метал и е издржлив. Креативна мода полица за ковано железо, големина : долга 27 см, ширина 18 см и висока 17 см. Книгачите се совршен додаток за дневни соби, спални соби, кујни или други објекти за кои е потребен дополнителен простор за складирање. Шармантниот дизајн на полиците со низок клуч исто така може да биде совршено совпаѓан со постојните Nite, и оваа полица може лесно да се прилагоди за да ги задоволи вашите потреби за безбедно складирање на материјали за читање, книги, прирачници, каталози, списанија, датотеки, итн. Испукана и дизајнирана да биде сув, вентилиран и лесен за носење. Шуплив слоевит дизајн, удобен и практичен, убав и дарежлив. Стендот на дисплејот е изработен од висококвалитетен метал и е издржлив. Креативна мода полица за ковано железо, големина : долга 27 см, ширина 18 см и висока 17 см.

Параметри на производот

Слична стока