.

.

Решение за реле за еднократно реле, едноставна реле за удобна мала големина за машини за пакување за керамички машини за петрохемиски за машини за храна

Решение за реле за еднократно реле, едноставна реле за удобна мала големина за машини за пакување за керамички машини за петрохемиски

DEN 1286.40

Пристапност
Залиха

Надворешниот потенциометар има AC моќност, ве молиме обрнете внимание на заштитата на изолацијата Едноставен и удобен режим на контрола, потребен е само надворешен потенциометар, може да го реализира прилагодувањето на напојувањето со наизменична струја. Вградена апсорпција на РЦ за да се заштити влијанието на производот врз моменталната струја. Едноставен и удобен режим на контрола, потребен е само надворешен потенциометар, може да го реализира прилагодувањето на напојувањето со наизменична струја. Нема делови за механичко дејствување, долг животен век, голема сигурност; Брза брзина на префрлување и ниско мешање на RF. Производот е мал по големина и е внатрешно исполнет со епоксидна смола, која е отпорна на шок и отпорна на корозија. Надворешниот потенциометар има AC моќност, ве молиме обрнете внимание на заштитата на изолацијата. Едноставен и удобен режим на контрола, потребен е само надворешен потенциометар, може да го реализира прилагодувањето на напојувањето со наизменична струја. Вградена апсорпција на РЦ за да се заштити влијанието на производот врз моменталната струја. Едноставен и удобен режим на контрола, потребен е само надворешен потенциометар, може да го реализира прилагодувањето на напојувањето со наизменична струја. Нема делови за механичко дејствување, долг животен век, голема сигурност; Брза брзина на префрлување и ниско мешање на RF. Производот е мал по големина и е внатрешно исполнет со епоксидна смола, која е отпорна на шок и отпорна на корозија. Едноставен и удобен режим на контрола, потребен е само надворешен потенциометар, може да го реализира прилагодувањето на напојувањето на наизменична струја. Надворешниот потенциометар има AC моќност, ве молиме обрнете внимание на заштитата на изолацијата. Вградена апсорпција на РЦ за да се заштити влијанието на производот врз моменталната струја.

Параметри на производот

Item Type:
Solid State Relay
Brand:
BERM
Loading Voltage:
0~250VAC
Control Current:
4~20mA
Control Mode:
Current Control
Frequency Range:
50/60Hz
Installation Method:
Bolted
On-off Time:
≤10mS
Off-state Leakage Current:
≤10mA
On-state Voltage Drop:
≤1.8VAC
Working Environment Temperature:
-40℃ ~ +80℃
Application:
Widely used in ceramic machinery, petrochemical, food machinery, packaging machinery, textile machinery, plastic machinery, heating, cement, coal, medical, entertainment facilities and other automation control fields. It is especially used in environments where corrosion, humidity, dust, explosion protection, etc., and frequent switching. It is an alternative to AC contactors.
Package List:
1 x Solid State Relay:
Note:
 Thermal conductive silicone should be added to the contact surface of the solid state relay to the heat sink to improve thermal conductivity. :
Слична стока