.

.

Орхидеи На Electricи Електрична Машина За Дупчење Нокти, 5 Во 1 Пренослив Мини Електричен Комплет За Филер За Нокти, Професионални Алатки За Педикир За Маникир За Нокти ?

Орхидеи На Electricи Електрична Машина За Дупчење Нокти, 5 Во 1 Пренослив Мини Електричен Комплет За Филер За Нокти, Професионални

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

МУЛТИ-ФУНКЦИИ : оваа електрична датотека за нокти, вклучувајќи 5 заменливи глави, Дијамантски Конус, Буре за Мелење, Мал Конус за Мелење, Мек Конус Од Филц и Рамна Глава од Шмиргла Секој електричен бит има различни функции за отстранување на вишокот кутикули, мелење, обликување на ноктите и сјај, што може да ги задоволи вашите различни потреби и да ги направи ноктите поубави. ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ ЗА ВЕЖБА ЗА НОКТИ : овој уред за Маникир ви овозможува брзо и безбедно да ги обликувате, вајате и полирате ноктите. Тој е доволно моќен за да ги намали и обликува тврдите акрилици и цврстите нокти на нозете, но доволно нежен за масажа и стимулирање на чувствителните кутикули. КОМПАКТЕН И ПРЕНОСЛИВ : 1 х Салон За Обликување (батеријата не е вклучена ), 5 х Додатоци како што е прикажано на сликите, 1 х Упатство за Употреба, 1 х Торбичка за Складирање. Оваа пренослива вежба за нокти е лесно складирање со виолетова сатенска торбичка, компактен и лесен дизајн, лесен за носење за одмор за патување. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : се напојува со батерија која бара 2a батерии( батериите не се вклучени). Добро е за основно поднесување/бришење и мелење на ноктите. Совршен за домашна и салонска употреба. СОВРШЕН ПОДАРОК : сите во еден комплети за нокти се совршен подарок за жени/девојки На Денот на Вљубените, Денот На Мајката, Денот На Благодарноста, Божиќ, Роденден, Годишнина, Дипломирање итн. МУЛТИ-ФУНКЦИИ : оваа електрична датотека за нокти, вклучувајќи 5 заменливи глави, Дијамантски Конус, Буре за Мелење, Мал Конус за Мелење, Мек Конус Од Филц и Рамна Глава од Шмиргла. Секој електричен бит има различни функции за отстранување на вишокот кутикули, мелење, обликување на ноктите и сјај, што може да ги задоволи вашите различни потреби и да ги направи ноктите поубави. ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕТ ЗА ВЕЖБА ЗА НОКТИ : овој уред за Маникир ви овозможува брзо и безбедно да ги обликувате, вајате и полирате ноктите. Тој е доволно моќен за да ги намали и обликува тврдите акрилици и цврстите нокти на нозете, но доволно нежен за масажа и стимулирање на чувствителните кутикули. КОМПАКТЕН И ПРЕНОСЛИВ : 1 х Салон За Обликување (батеријата не е вклучена ), 5 х Додатоци како што е прикажано на сликите, 1 х Упатство за Употреба, 1 х Торбичка за Складирање. Оваа пренослива вежба за нокти е лесно складирање со виолетова сатенска торбичка, компактен и лесен дизајн, лесен за носење за одмор за патување.

Параметри на производот

Слична стока