.

.

Сафари Џунгла Бебе Туш Појас, Мајка да биде &засилувач; Тато Да Биде Корсаж Џунгла Животните Неутрални Мајка Да Биде Појас Вклучуваат Злато Сјајот Букви Појас За Бе?

Сафари Џунгла Бебе Туш Појас, Мајка да биде &засилувач; Тато Да Биде Корсаж Џунгла Животните Неутрални Мајка Да Биде Појас Вклучуваат Злато Сјајот

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

СОДРЖИНА на ПАКЕТОТ 1 1 парчиња Џунгла Тема мамо да биде Појас, 1 парчиња Дива Мајка Да Биде Корсаж, 1 парчиња Мудрец Зелен Татко Да Биде Корсаж Издржлив и врвен квалитет така ќе трае за целата забава без да се скрши. ГОРДИ МАМА И ТАТО Покажете им на сите колку сте горди родители со овој кул комплет Иглички За Туширање За Бебиња со Сафари. Подгответе се да ја организирате најдобрата забава за туширање за бебиња (или родово откривање) досега!. МОРА ДА ИМА подарок Одлична идеја за подарок за секој наскоро да биде мајка и тато. Или за Родово Откривање, Џунгла Бебе Посипете или сафари Бебе туш партија, овие убави копчиња иглички ќе се направи внимателен подарок. Замислете ја радоста на нивните лица откако ќе добиете такво изненадување што го загрева срцето од вас. НЕМА СОБРАНИ оваа мајка сафари да биде игла и тато да биде игла е совршена за костими за туширање за бебиња во џунгла, открива полот или други фотосесии. ЗАДОВОЛИТЕЛНО-задоволството на Клиентите ја прави нашата највисока потрага. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не во секое време, ние ќе ги решиме за вас во рок од 24 часа.

Параметри на производот

Слична стока