.

.

Алипис 5 парчиња облека против лизгање пластични закачалки одговараат на простор за заштеда на складирање на решетката практична тешка облека облека фустан гарде?

Алипис 5 парчиња облека против лизгање пластични закачалки одговараат на простор за заштеда на складирање на решетката практична тешка облека

DEN 215.84

Пристапност
Залиха

Хангар за облека за палто- Направено е врвен материјал, кој може да се користи многу долго Погодна закачалка-закачалките за облека се дизајнирани со дизајн на нелип, практични и издржливи, можете да го користите со мир на умот. Може да ви помогне добро да ја организирате и чувате облеката, да ја направите облеката повеќе уредна и да заштедите повеќе простор за гардероба. Закачалки-избор на врвен материјал, здрав и практичен за долго време и издржлива употреба. Закачалки со тешки закачалки со повеќе функции на палто-Premium материјал, здрав и компактен, не е лесен за деформирање и не е лесен за оштетување. Закачалки за палто-ова е практичен гаџет за организирање на облеката и одржување на вашата гардероба уредна и чиста. Пакетот вклучува 5 × Карактеристики за закачалки за облека- ви помагаат да го зголемите просторот за гардероба додека ја одржувате облеката уредна и организирана! - Материјал : пластичен, не'рѓосувачки челик - ергономски дизајн со цврста структура, тоа е практична и декоративна закачалка за палто.

Параметри на производот

Слична стока