.

.

BHVXW Електронска Дигитална Сеф, Цврста Челична Конструкција Скриена во Бравата На Завртката За Заклучување, Дизајн На Ѕидно Сидро За Домашна Канцеларија Хотелски Д?

BHVXW Електронска Дигитална Сеф, Цврста Челична Конструкција Скриена во Бравата На Завртката За Заклучување, Дизајн На Ѕидно

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

[Пренос на безбеден материјал] Цврст челик Цврстата челична конструкција има посебна антивандализамска функција. Скриените внатрешни шарки ја подобруваат безбедноста. [Електронска Лозинка Безбедно] клучот за итни случаи е интегриран со панел + рачка, скриен дизајн, безбеден, ефикасен и брз. [Безбедност на складирање] широкоаголен отвор, внатрешен ПУВ, отстранлива преграда од калено стакло. [25мм цврста завртка за заклучување] При кршење на кутијата на вратата, завртката за заклучување може цврсто да се фиксира на панелот на вратата за да се постигне повеќедимензионално анти-кршење и поголема стабилност. [Двоен аларм] Три лажни аларми за отпечатоци, кабинетот е насилно погоден и алармот за борење. Целото тело на безбедносната кутија е формирано со интегрално свиткување, заоблените агли на кутијата се мазни и тркалезни, без траги од заварување, а перформансите против кршење се позабележителни.Информации за производот име : Безбеден Кабинет Материјал : нискојаглероден легиран челик со висока густина безбеден тип : електронски безбеден тип на сеф : безбеден стил на врата : додатоци за производи со една врата : спецификација на клучеви : дебелина На Вратата : 4мм цврста челична платина број на завртки за заклучување : 2надворешни димензии : 25х25х35см / 9, 8х9, 8х13, 8 инчи може да се постават : електронски дигитални, готовина, Накит, Материјали, Приватни предмети итн.

Параметри на производот

Door thickness:
4mm solid steel plate
Number of lock bolts:
2
External dimensions:
25x25x35cm / 9.8x9.8x13.8 inches
Items can be placed:
electronic digital, cash, jewelry, materials, private items, etc.
Installation method:
can be fixed / can enter the wall
Installation process:
1. Electric drill makes hit two mounting holes on the wall:
2. Align the back hole of the safe with the mounting hole on the wall and insert the expansion screw.:
3. Installation is complete :
Слична стока