.

.

Casii Случај За Нов iPad 10.2, Ултра Лесен Транспарентен Флексибилен Tpu Силиконски Заден Капак Заштитна Кожа Отпорна На Удари Мека Тенка Обвивка за iPad На Apple 7-Та Генерациј?

Casii Случај За Нов iPad 10.2, Ултра Лесен Транспарентен Флексибилен Tpu Силиконски Заден Капак Заштитна Кожа Отпорна На Удари Мека Тенка Обвивка

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

✿Компатибилност - специјално дизајниран за 102 инчен Ipad 7 Генерација 2019 Порака (A2197/ A2198/ A2200), не е компатибилен со други модели. Секој случај ќе бонус Со Чиста Крпа И Игла пенкало. Мек Заден Капак НА TPU-Изработен од висококвалитетен мек и флексибилен силиконски материјал, издржлив и заштитен, лесен за инсталирање и полетување. Тенок Дизајн-лесниот дизајн само за грб го штити вашиот i Pad без додавање на големо. Моден Дизајн-кристално јасна и градиентна боја, покажете го вашиот i Pad, можете да уживате во оригиналниот дизајн на i Pad додека сте заштитени. Прецизни Исечоци-Уникатен дизајн на прецизни исечени и армирани агли што овозможуваат лесен пристап до сите копчиња, контроли и порти без отстранување на капакот. ✿Компатибилност - специјално дизајниран за 10.2 инчен Ipad 7 Генерација 2019 Порака (A2197/ A2198/ A2200), не е компатибилен со други модели. Секој случај ќе бонус Со Чиста Крпа И Игла пенкало. Мек Заден Капак НА TPU-Изработен од висококвалитетен мек и флексибилен силиконски материјал, издржлив и заштитен, лесен за инсталирање и полетување. Тенок Дизајн-лесниот дизајн само за грб го штити вашиот i Pad без додавање на големо. Моден Дизајн-кристално јасна и градиентна боја, покажете го вашиот i Pad, можете да уживате во оригиналниот дизајн на i Pad додека сте заштитени. Прецизни Исечоци-Уникатен дизајн на прецизни исечени и армирани агли што овозможуваат лесен пристап до сите копчиња, контроли и порти без отстранување на капакот. Опис на производот : ✿Компатибилност : Компатибилен Со Apple i Pad 7 Генерација 2019 Порака (Модел : A2197, A2200, A2198) САМО.

Параметри на производот

Слична стока