.

.

[5 ПАКУВАЊЕ] 50 мл Кристално Чиста Пластична Стомна За Пијалоци - Карафа Отпорна На Пијалоци - Одлична За Ресторани И Угостителство-Прибор За Вода, Ладни Пијалоци, Пив?

[5 ПАКУВАЊЕ] 50 мл Кристално Чиста Пластична Стомна За Пијалоци - Карафа Отпорна На Пијалоци - Одлична За Ресторани И Угостителство-Прибор

DEN 319.20

Пристапност
Залиха

ШТО Е ВКЛУЧЕНО : Доаѓа со [5] 50оз Максимален Капацитет Ресторан Стил Пластични Стомна ЛЕСЕН ДИЗАЈН ЗА РЕДЕЊЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ПРОСТОРОТ ВО КАБИНЕТИ И СКЛАДИРАЊЕ! ИСТО ТАКА, ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА И ЕДНОКРАТНО. УПОТРЕБА : Пренослив, лесен за сервирање пијалоци На вашите омилени Угостителски Настани, Свадби, Bенски Забави, Канцелариски Забави, Скара, Пиво Понг и кој било друг дом. Одлично за Во Затворени простории и На Отворено. БЕЗБЕДНА ХРАНА : Направена Со Бпа Бесплатна Пластика, Стомна За Сода, Пиво, Вода, Удар, Леден Чај, Сок, Лимонада и други разладени пијалоци. Екоквалитетот Се Стреми Да Обезбеди Најзадоволително Искуство Во Услугите На Клиентите . Ние Обезбедуваме 1-Годишна Гаранција За Сите Наши Производи И Доживотна Поддршка На Клиентите За Сите Клиенти. ШТО Е ВКЛУЧЕНО : Доаѓа со [5] 50оз Максимален Капацитет Ресторан Стил Пластични Стомна. ЛЕСЕН ДИЗАЈН ЗА РЕДЕЊЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ПРОСТОРОТ ВО КАБИНЕТИ И СКЛАДИРАЊЕ! ИСТО ТАКА, ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА И ЕДНОКРАТНО. УПОТРЕБА : Пренослив, лесен за сервирање пијалоци На вашите омилени Угостителски Настани, Свадби, Bенски Забави, Канцелариски Забави, Скара, Пиво Понг и кој било друг дом. Одлично за Во Затворени простории и На Отворено. БЕЗБЕДНА ХРАНА : Направена Со Бпа Бесплатна Пластика, Стомна За Сода, Пиво, Вода, Удар, Леден Чај, Сок, Лимонада и други разладени пијалоци.

Параметри на производот

Слична стока