.

.

Дрвен Комплет За Чешел за Брада, 1 Парче Кафеав Џебен Чешел За Божиќни Елени, Рачно Изработен Чешел со Издржливи Подароци За Мажи, Прилагодени Подароци За Нега На Му?

Дрвен Комплет За Чешел за Брада, 1 Парче Кафеав Џебен Чешел За Божиќни Елени, Рачно Изработен Чешел со Издржливи Подароци За Мажи,

DEN 63.84

Пристапност
Залиха

Брада Чешел Комплет Подарок Дрвен Комплет За Чешел За Брада. ОБЛЕЧЕТЕ СЕ ЗА ПОДОБРО ЈАС : 100% Природен Дрвен Чешел.Дојдете Со Издржлив Случај Со Големина На Џеб Што Е Погодно За Носење со вас. И, Исто Така, Може Да Складира Картички За Пристап, Автобуски Картички, Кредитни Картички и Библиотечни Картички. УНИКАТНА ИЗРАБОТКА : Користете Традиционален Уникатен Процес На Депилација Наместо Боја за Прскање. Кожна Футрола и Чешел Се Сите Природни Материјали, Може Да Има Одредена Разлика во Бојата, но Тоа не Влијае на Употребата. ХУМАНИЗИРАН ДИЗАЈН : Двостраниот чешел е Дизајниран Врз Основа на Вистинското Искуство На Илјадници Клиенти. Тоа Дава Најдобро Искуство За Чешлање И Со Фини и Со Груби Заби. ПАКЕТ : во Пакувањето има 1 Парче Дрвен Чешел И 1 Парче Кожна Футрола. Големина : 4,33 х 2,17 Инчи, Легло Поголемо од Кредитна Картичка. БРЕНД И ПРОИЗВОД УСЛУГА : Не Постои Ризик Во Доживувањето На Овој Производ.

Параметри на производот

Слична стока