.

.

Држач За Четки За Шминка Организатор Четки Држач За Торбичка За Тркалање Козметичка Торба За Патување Преносни Четки Торбичка За Чување Четки Торбичка За Чување С?

Држач За Четки За Шминка Организатор Четки Држач За Торбичка За Тркалање Козметичка Торба За Патување Преносни Четки Торбичка За

DEN 159.20

Пристапност
Залиха

Затворање на патент Висококвалитетен Материјал : овој држач за четки е изработен од висококвалитетна стп кожа, која е толку мека за допир и издржлива. Добро за отпорни на вода, отпорни на гребење, лесни за чистење и заштита на четките за шминка. Организатор На Четки со идеална Големина : овој организатор на четки за шминка има 10 слотови со различна ширина за сместување на низа козметички четки, 5 големи слотови и 6 мали слотови. Исто така одговараат за држење на ајлајнери, моливи за веѓи, кармини итн. Лесно ви е лесно да ја извадите секоја четка што ја сакате, да заштедите време. Преносна Футрола За Четка За Шминка : Преносливата И лесна го олеснува навивањето, погодна е и за патување и за домашна употреба, затоа не мора да се грижите дали вашите четки ќе се изгубат или оштетат додека патувате. Завиткајте го и фрлете го во торбата и одете!. Внимателен Дизајн : на врвот на оваа торбичка за чување четки, има дополнителен внатрешен размавта за заштита на четките.

Параметри на производот

Слична стока