.

.

1 Фабричко Радио АМ Фм Радио Приемник Аукс Со Екран На Екранот Компатибилен со 2012 Шевролет Соник 95909135

1 Фабричко Радио АМ Фм Радио Приемник Аукс Со Екран На Екранот Компатибилен со 2012 Шевролет Соник 95909135

DEN 340.80

Пристапност
Залиха

Професионално Преработена ОЕМ Единица AM Fm Радио Приемник Aux Со Екранот. Дел Број : 95909135 Размена Дел Број : 638-03735. Компатибилен со 2012 Шевролет Соник. Техничка Поддршка Напојувана Од 1 Фабричко Радио. Професионално Преработена ОЕМ Единица. AM Fm Радио Приемник Aux Со Екранот. Дел Број : 95909135 Размена Дел Број : 638-03735. Компатибилен со 2012 Шевролет Соник. Техничка Поддршка Напојувана Од 1 Фабричко Радио. 1 Фабричко Радио АМ Фм Радио Приемник Аукс Со Екран На Екранот Компатибилен со 2012 Шевролет Соник 95909135. 2012 Шевролет Соник АМ Фм Радио Приемник Аукс Со Екран Дилер Вклучи Задолжително Required Професионално реконструирана и 100% работна состојба. Предметот може да има нормални знаци на абење. Дел Број : 95909135 Размена На Дел Број : 638-03735 Компатибилен Дел Број : Ниту Една Опција Код : Никој Ова Е Професионално Преработен Am Fm Радио Приемник Aux Со Екран Што одговара На 2012 Chevrolet Sonic. Ве молиме погледнете слики за повеќе козметички детали. Оваа ставка е исчистена, сервисирана по потреба и темелно проверена. Функцијата е во 100% работна состојба! Оваа единица СЕ продава САМО КАКО ЗАМЕНА! Бројот на делот е 95909135.

Параметри на производот

Слична стока