.

.

Одонтомед2011 Седум Глава Вартенберг Пински Тркало 7 Ред Главата Целосна Црна Боја Нерѓосувачки Челик Игла 7 Главата

Одонтомед2011 Седум Глава Вартенберг Пински Тркало 7 Ред Главата Целосна Црна Боја Нерѓосувачки Челик Игла 7 Главата

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

?Производ Дијагностички Вартенберг Игла Тркало 7 Ред Седум Главата 7 Главата Невролошки Дијагностички Тестирање Лабораторија Алатка ?ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Изработен Со издржлив нерѓосувачки челик со супериорен квалитет. Составот Од Нерѓосувачки Челик Со Врвен Квалитет на овие инструменти нуди долг животен век на силни перформанси, бидејќи тие се изградени да траат. Ротирачкиот поттик е мазно тркалање со трајна издржливост. Рамномерно распоредените остри иглички обезбедуваат стимулирачко чувство кога се тркалаат низ кожата. ?ФУНКЦИОНАЛНИОТ И ERGОНОМСКИОТ ДИЗАЈН Се Одликува со ergономски дизајн за да ја завршите задачата и да го олесните вашиот живот. Обезбедува удобно искуство и нуди поголема контрола за прецизно и лесно ракување. Дизајниран за тестирање на нервната реактивност, перцепција на болка и сензорен одговор. Дизајниран за тестирање на нервната реактивност, перцепција на болка и сензорен одговор. ?Дизајн на вентилатор за тркалање, добра рачка, нелизгање и удобно за држење. ?Има 154 метални шила Во Главата од 7 Редови и создава силна сензација. ?Производ Дијагностички Вартенберг Игла Тркало 7 Ред Седум Главата 7 Главата Невролошки Дијагностички Тестирање Лабораторија Алатка. ?ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Изработен Со издржлив нерѓосувачки челик со супериорен квалитет. Составот Од Нерѓосувачки Челик Со Врвен Квалитет на овие инструменти нуди долг животен век на силни перформанси, бидејќи тие се изградени да траат. Ротирачкиот поттик е мазно тркалање со трајна издржливост. Рамномерно распоредените остри иглички обезбедуваат стимулирачко чувство кога се тркалаат низ кожата. ?ФУНКЦИОНАЛНИОТ И ERGОНОМСКИОТ ДИЗАЈН Се Одликува со ergономски дизајн за да ја завршите задачата и да го олесните вашиот живот. Обезбедува удобно искуство и нуди поголема контрола за прецизно и лесно ракување. Дизајниран за тестирање на нервната реактивност, перцепција на болка и сензорен одговор. Дизајниран за тестирање на нервната реактивност, перцепција на болка и сензорен одговор. ?Дизајн на вентилатор за тркалање, добра рачка, нелизгање и удобно за држење.

Параметри на производот

Type:
Wartenberg Pinwheel
Material:
Stainless Steel
Color:
Black
Size:
Approx. 6.5 inch
Package List:
1 * Wartenberg Pinwheel 7 Head :
The wheel, which has evenly-spaced radiating sharp pins, rotates as it is rolled across, providing excellent tactile feedback. A necessary tool for orthopedics doctors. :
Слична стока