.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-55CS-GR 3/4 инчи до 22mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 22mm Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55CS-GR 3/4 инчи до 22mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 22mm Должина Спојување: 78 Спојување

DEN 6392.32

Пристапност
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3/4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 22мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3/4 инчи. Спојка Создаден 2 Дијаметар : 22мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-55 CS-GR 3/4 инчи до 22mm Jaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55 CS-GR 3/4 инчи до 22mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 3/4 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 22 мм Должина На спојката : 78 Надворешен Дијаметар на спојката : 55 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.

Параметри на производот

Слична стока