.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-GR 15/16 инчи до 25mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 25mm Должина Спојување: 90 Спојување Надворешниот Дијаметар: 65

VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-GR 15/16 инчи до 25mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 25mm Должина Спојување:

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 15/16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 15/16 инчи. Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-65 CSK-GR 15/16 инчи до 25mmjaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-65 CSK-GR 15/16 инчи до 25mm вилица-тип Флексибилна Спојка, ова е тип на вилица флексибилна спојка. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 15/16 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 25 мм Должина На спојката : 90 Надворешен Дијаметар на спојката : 65 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.

Параметри на производот

Слична стока