.

.

12 бои сјајни гел пенкало, шарен хајлајтер, канцелариски материјал за сликање на цртање, без крварење суво брзо лесен за одржување, за списание, библиски, белешки, уч?

12 бои сјајни гел пенкало, шарен хајлајтер, канцелариски материјал за сликање на цртање, без крварење суво брзо лесен за одржување, за списание,

DEN 1526.40

Пристапност
Залиха

【Не-отпуштено】 мастилото е без киселина и нетоксично, без потенцијални безбедносни опасности во врска со хемиска супстанција Групни работи и остануваат организирани. Широката и издржлива грицка е совршена за смели бои за пишување. 【Мала тежина】 лесна и заштеда на простор, доволно мал и не е доволно гломазен за да бидете преносни. Не лесно се досадува. 【Јасно пишување】 Овие пенкала можат да испорачаат јасни линии на сите видови на трудови и да обезбедат непречено искуство за пишување за секој што ги користи. Естетски симпатични нагласувачи пенкала. Лесно на очите, не одвлекувајќи се, нема да ве одложи од студирање или работа. 【Удобно и лесен за држење】 Удобно и лесен за држење, без болни раце, без тркалање кога користите. Имајќи ги тие пенкала, можете да напишете букви, да направите маркери, да нацртате слики, итн. Мастилото нема да размачкате или да се распрскува по сушењето. 【Широка апликација】 Поради сјајниот ефект, тие можат да го направат вашиот ракопис уште повеќе обоен и блескав. Одлично за додавање украси на омилени уметности и занаети. 【Не-отпуштено】 мастилото е без киселина и нетоксично, без потенцијални безбедносни опасности во врска со хемиска супстанција. Групни работи и остануваат организирани. Широката и издржлива грицка е совршена за смели бои за пишување. 【Мала тежина】 лесна и заштеда на простор, доволно мал и не е доволно гломазен за да бидете преносни. Не лесно се досадува. 【Јасно пишување】 Овие пенкала можат да испорачаат јасни линии на сите видови на трудови и да обезбедат непречено искуство за пишување за секој што ги користи. Естетски симпатични нагласувачи пенкала. Лесно на очите, не одвлекувајќи се, нема да ве одложи од студирање или работа. 【Удобно и лесен за држење】 Удобно и лесен за држење, без болни раце, без тркалање кога користите. Имајќи ги тие пенкала, можете да напишете букви, да направите маркери, да нацртате слики, итн. Мастилото нема да размачкате или да се распрскува по сушењето. 【Широка апликација】 Поради сјајниот ефект, тие можат да го направат вашиот ракопис уште повеќе обоен и блескав. Одлично за додавање украси на омилени уметности и занаети. Опис : Овој сет за пенкало за сјајни гел вклучува 12 различни пенкала за бои, кои можат да испорачаат јасни линии на сите видови на трудови и да обезбеди непречено искуство за пишување за секој што ги користи.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Gel Pen Set
Shell Material:
Plastic
12 Colors:
As Shown in the Picture
Quantity:
12Pcs
Package Weight:
75g
Writing Point:
1.0mm / 0.04inch
Pen Length:
Approx. 12cm / 4.73inch
Package Included:
1 x Set Gel Pen (12Pcs without identical color):
Note:
1. Children below three years old are not allowed to use this product. :
2. Be careful with the small parts in the product; do not let your children accidentally swallow them.:
Слична стока