.

.

Sanrily 1PCS 3-копчиња за клуч за клуч за Toyota 2018 Нова 8-та генерација Camry New RAV4 C-HR COROLLA 2019 без клучен клуч за далечински управувач целосна заштита ABS силиконски клуч со клуч с?

Sanrily 1PCS 3-копчиња за клуч за клуч за Toyota 2018 Нова 8-та генерација Camry New RAV4 C-HR COROLLA 2019 без клучен клуч за далечински

DEN 334.40

Пристапност
Залиха

Reference Fit Car Type Reference】 Поставете далечински управувач со 3 копчиња за автомобил (без клуч) Компатибилен со Mazda 3 6 2014-2017, Axela, Atenza, итн. Обликот и големината на клучот на автомобилот може да се разликуваат поради годината и оценката. Ве молиме, според изгледот на вашиот клуч за автомобил пред да нарачате. 【Материјал】 Клучна обвивка направена од висококвалитетниот ABS (надворешен случај)+ силиконски (внатрешен случај) материјал, кој е издржлив. Нашиот клуч за клучеви лесен и обезбеди заштита за клучот за далечински управувач на автомобилот. Design Дизајн на изглед - Школката за клучеви за автомобили има димензионално чувство, кое е модерно по изглед. Тоа е дизајниран за секојдневно за употреба, најдобри додатоци за персонализирање и подобрување на вашиот стар или валкан за клучот на вашиот автомобил. 【Карактеристики】 Нашиот клуч за автомобили со капакот на фоб има многу бои се достапни : сина, црвена, црна итн.

Параметри на производот

Слична стока