.

.

Микролитар 07-8045МН-1200 Комплет Компонента На Системот За Земање Примероци од полипропиленски плочи, 1,2 мл, Проѕирен, Конусен Вметнат Инсталиран во qllate и Природно Капа

Микролитар 07-8045МН-1200 Комплет Компонента На Системот За Земање Примероци од полипропиленски плочи, 1,2 мл, Проѕирен, Конусен Вметнат Инсталиран

DEN 2245.92

Пристапност
Залиха

Конусна Влошка Со Тефлонски/Силиконски Затворач. Земја на потекло : Сад. Со Тефлонски/Силиконски Затворач. Земја на потекло : Сад. Овие производи испраќаат со влошки инсталирани во микроплоча и капачиња во посебно пакување. Ако не користите голем број микроплати или сакате пристап до одредени бунари за понатамошна работа, оваа конфигурација на пакетот работи доста добро.

Параметри на производот

Слична стока