.

.

Зеродеко 3 парчиња торба за складирање, висина за складирање Организатор за чевли Организатор за складирање торба Организатор плакарот врата држач за чевли за чев?

Зеродеко 3 парчиња торба за складирање, висина за складирање Организатор за чевли Организатор за складирање торба Организатор плакарот врата

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Оксфордска крпа Rack : Инсталацијата е едноставна и изработката е добра, трајна и практична вреќа за виси. Држач на чевли за плакари : Оваа вреќа за складирање може да се обеси во спална соба, бања, кујна, канцеларија,. Преку закачалка за чевли на вратата : Отпорен на носење, отпорност на солзи, може да се обеси каде и да ви треба, што е многу погодно. Виси држач за чевли : Мулти-џеб дизајн, корисно и класифицирано складирање, погодно за употреба, донесете многу погодност за вас. Организатор за чевли за плакари : Мулти-џеб дизајн, корисно и класифицирано складирање, погодно за употреба, донесете многу погодност за вас. Оксфордска крпа. Rack : Инсталацијата е едноставна и изработката е добра, трајна и практична вреќа за виси. Држач на чевли за плакари : Оваа вреќа за складирање може да се обеси во спална соба, бања, кујна, канцеларија,. Преку закачалка за чевли на вратата : Отпорен на носење, отпорност на солзи, може да се обеси каде и да ви треба, што е многу погодно. Виси држач за чевли : Мулти-џеб дизајн, корисно и класифицирано складирање, погодно за употреба, донесете многу погодност за вас. Организатор за чевли за плакари : Мулти-џеб дизајн, корисно и класифицирано складирање, погодно за употреба, донесете многу погодност за вас. Список на пакети 3 x Организатор на организатор на чевли - Дизајн со повеќе џеб, корисно и класифицирано складирање, погодно за употреба, донесете многу погодност за држачот за чевли за чевли.

Параметри на производот

Слична стока