.

.

Кујнски складиште за складирање кујнски полици за подот, повеќеслојни микробранови печки за складирање на полица за складирање балкон дневна соба полица за четир?

Кујнски складиште за складирање кујнски полици за подот, повеќеслојни микробранови печки за складирање на полица за складирање балкон дневна

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Мода : Ако сакате да додадете стилски допир во вашата кујна и дом, но не сакате да бидете целосно реновирани, тогаш ова е совршено решение за да додадете шармантен стил Оптоварување со оптоварување : Нашите производи користат дебела челична рамка, која е силна и издржлива. Може да ви помогне да ги чувате работите, да го зголемите просторот за употреба на куќата и да ја одржувате куќата уредна. Одличен дизајн : Стабилна основа и прилагодлива полица, можете да ја повлечете на која било позиција во вашиот дом или канцеларија; Можете исто така да го ставите во кујната и трпезаријата; Можете исто така да изберете соодветна локација за складирање според вашите потреби, ова може да ви помогне веднаш да го проширите просторот за употреба. Материјал : Ние користиме јаглероден челик и еколошка боја за да ја конструираме оваа полица за складирање, а површината е мазна, така што овој ефект на складирање е многу издржлив и силен. Мултифункционално : полицата може да се користи како полица за организација за кујна, дневна соба, спална соба, канцеларија, гаража, бања, тераса, двор, трпезарија, итн. : Ако сакате да додадете стилски допир во вашата кујна и дом, но не сакате да бидете целосно реновирани, тогаш ова е совршено решение за додавање на шармантен стил. Оптоварување со оптоварување : Нашите производи користат дебела челична рамка, која е силна и издржлива. Може да ви помогне да ги чувате работите, да го зголемите просторот за употреба на куќата и да ја одржувате куќата уредна. Одличен дизајн : Стабилна основа и прилагодлива полица, можете да ја повлечете на која било позиција во вашиот дом или канцеларија; Можете исто така да го ставите во кујната и трпезаријата; Можете исто така да изберете соодветна локација за складирање според вашите потреби, ова може да ви помогне веднаш да го проширите просторот за употреба. Материјал : Ние користиме јаглероден челик и еколошка боја за да ја конструираме оваа полица за складирање, а површината е мазна, така што овој ефект на складирање е многу издржлив и силен.

Параметри на производот

Layer:
Material:
We use carbon steel and environmentally friendly paint to build the storage shelf, so this anti-rust effect is very durable and strong.
Features:
stable base and adjustable shelves, with 4 fixed shelves, can help you keep your home tidy and clean, very convenient in daily life.
Packing list:
storage rack * 1.
Service:
We have a professional service team, if you have any questions, please feel free to contact us.
Слична стока