.

.

Јојони заздравување на природни скапоцени камења со брадавици, олеснување на стресот напрегање болка во болка, закрепнување на нараквици за нараквици, роденденск?

Јојони заздравување на природни скапоцени камења со брадавици, олеснување на стресот напрегање болка во болка, закрепнување на нараквици

DEN 1240.00

Пристапност
Залиха

Заздравување на природни скапоцени камења јасно кварц со нараквици за нараквици, олеснување на стресот напрегање болка во болка, закрепнување на нараквици за нараквици, роденденски подарок за жени жени девојки жени Материјал : 8мм природен чист кварцн камења, не'рѓосувачки челик цврст приврзок за срце. Големина : 8мм ген -столб и вкупната должина на нараквицата е 7,2 во, асамблирана од силна еластична низа, одговара на повеќето големини на зглобовите. Со текот на вековите, природниот камен е познат по своите лековити својства и придобивки-тоа се олеснува и индивидуално од стрес и вирус, ја смирува раздразливоста, стравот, вознемиреноста и помагалата во закрепнувањето. Може да се носи оваа нараквица да ви донесе одредена олеснување и заздравувачка енергија. Ве потсетува на loveубовта и spport што ве опкружува секогаш. Завршени нараквици, нараквици за монистра, заздравувачки нараквици, нараквица за олеснување на болката, нараквици за олеснување на стресот, жени нараквици, подароци за жени, нараквици за неа, роденденски подароци, подарок за неа, loveубовна нараквица, нараквици за обновување, нараквици за олеснување на анксиозноста. Уникатниот накит од Yoyony Life е тежок, но и вие сте низ вековите, природниот камен е познат по своите лековити својства и придобивки-се олеснува и индивидуата од стрес и вирус, ја смирува раздразливоста, стравот, вознемиреноста и помагалата во закрепнувањето.

Параметри на производот

Слична стока