.

.

3М ROLOC DISC TS 777F, YF тежина крпа, керамички алуминиум оксид, влажен/сув, дијаметар од 3 , 80 решетки

3М ROLOC DISC TS 777F, YF тежина крпа, керамички алуминиум оксид, влажен/сув, дијаметар од 3 , 80 решетки

DEN 1026.72

Пристапност
Залиха

Мешавина на минерални самоокорни керамички и алуминиумски оксиди и нуди подобрена издржливост и намалена стапка над алуминиум оксид Системот за прицврстување на 3 M ROLOC овозможува ефикасно и безбедно прицврстување и отстранување на дискот. Поддршката на полиестер е исклучително тешка за поддршка на апликациите со среден притисок, додека одржувате постојани перформанси и во влажни и суви апликации. Помош за мелење ги намалува температурите на мелење за процеси кои вклучуваат легури чувствителни на топлина, како што се не'рѓосувачки челик, легури на никел и титаниум. Врските со обложување на смола отпорна на топлина абразивни на поддршка за издржливост под притисок, топлина и вода. Мешавина на минерални самоокорни керамички и алуминиумски оксиди и нуди подобрена издржливост и намалена стапка над алуминиум оксид. Системот за прицврстување на 3 M ROLOC овозможува ефикасно и безбедно прицврстување и отстранување на дискот. Поддршката на полиестер е исклучително тешка за поддршка на апликациите со среден притисок, додека одржувате постојани перформанси и во влажни и суви апликации. Помош за мелење ги намалува температурите на мелење за процеси кои вклучуваат легури чувствителни на топлина, како што се не'рѓосувачки челик, легури на никел и титаниум. Врските со обложување на смола отпорна на топлина абразивни на поддршка за издржливост под притисок, топлина и вода. Опис на производот 3М ROLOC DISC 777 F има 3М-инженериран со високо-перформанси керамички абразивно жито, мешано со алуминиум оксид за комбинација на издржливост и ефикасност на сечење што ја зголемува продуктивноста и за отстранување на акции и за завршна обработка. Тешката, подлога на полиестер отпорна на вода поддржува апликации со среден притисок, конзистентна намалена стапка и влажни и суви апликации. Од производителот, дискот за крпа од 3 M ™ Roloc ™ 777 F обезбедува прилог за брзо менување и има 3 M-инженерски керамички абразивни жито, мешано со алуминиум оксид за комбинација на издржливост и ефикасност на сечење што ја зголемува продуктивноста и за отстранувањето на акциите и за отстранувањето на акциите и за завршувањето. Тешката, подлога на полиестер отпорна на вода поддржува апликации со среден притисок, конзистентна намалена стапка и влажни и суви апликации. Дискот е поврзан со смола за да издржи голема топлина и притисок. Помош за мелење на дискот 777 F ги намалува температурите на мелење за да ги заштити легурите чувствителни на топлина, како што се легури од не'рѓосувачки челик и никел. 3М керамичко абразивно жито е керамички минерал дизајниран со употреба на 3М патентиран процес за подобрување на цврстината и цврстината на житото. За зголемени перформанси, производите од 777 F имаат алуминиум оксид мешано со 3М керамичко абразивно жито за едно од најпознатите, најдолги на располагање минерали на располагање. Совршено за умерено до тешко отстранување на акции, керамичките абразиви се дизајнирани да се намалат брзо и да се справат со интензивни апликации за топлина и стрес.

Параметри на производот

Слична стока