.

.

Компоненти на Tru SM-2014H8C5E модуларен 1365812 приклучок директно сив пакет од 1

Компоненти на Tru SM-2014H8C5E модуларен 1365812 приклучок директно сив пакет од 1

DEN 502.24

Пристапност
Залиха

Гаранцијата на производителот не смее да се применува TRU компоненти SM-2014 H8 C5 E Модуларен штекер 1365812 приклучок директно сив пакет од 1. Содржина : 1 ставка. Modular female connector Technical data : Packaging : 1 pc(s) · Connection : self-stripping · Colour : grey · Product dimensions : Height : 20.3 mm · Product dimensions : Width : 11.4 mm · Connector construction shape : female, right · Length : 30,5 мм · Материјал за контакт : злато-позлатена бронза на никел · Стандард на конекторот : RJ45 SM-E · Спецификација на конекторот : RJ45 Тип на конектор : CAT 5 E · Конектор : RJ45.

Параметри на производот

RJ45 Connector type:
CAT 5e · Connector
Слична стока