.

.

Doitool вежба бит вежба бит t алатка Електрична вежба конвертор глава метал мелење мелење мелница за полирање од дрво метал, мелење мелење карбид вежбачки битови алатк

Doitool вежба бит вежба бит t алатка Електрична вежба конвертор глава метал мелење мелење мелница за полирање од дрво метал, мелење мелење карбид

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Високите перформанси за полирање ќе ви дадат поудобно искуство Со голема цврстина и висока цврстина, тоа ќе ја подигне вашата работна ефикасност. Усвоен материјал за врвен квалитет, и траен и практичен за да го користите. Вклучувајќи ја и поврзувањето на шипката, поудобно за да користите, да ви донесе многу погодност. Одлично за општото полирање и многу флексибилно, да се направи грубата површина мазна и сјајна. Високите перформанси за полирање ќе ви дадат поудобно искуство. Со голема цврстина и висока цврстина, тоа ќе ја подигне вашата работна ефикасност. Усвоен материјал за врвен квалитет, и траен и практичен за да го користите. Вклучувајќи ја и поврзувањето на шипката, поудобно за да користите, да ви донесе многу погодност. Одлично за општото полирање и многу флексибилно, да се направи грубата површина мазна и сјајна. Опис Дали барате професионално, прифатливо тркало за мелење на песок? Дали сте во потрага по цврста, алатка што може да направи повеќе работни места одеднаш? Ако да, не гледајте повеќе! Нашето професионално тркало за мелење песок со високи перформанси за полирање мора да ви ги задоволи потребите.

Параметри на производот

Слична стока