.

.

Ferrari 312 B2#2 Jacky Ickx Formula 1 F1 Zandvoort GP Mythos Series Limited Edition на 190 парчиња 1/18 Model Car By Tecnomodel TM18-121 C

Ferrari 312 B22 Jacky Ickx Formula 1 F1 Zandvoort GP Mythos Series Limited Edition на 190 парчиња 1/18 Model Car By Tecnomodel TM18-121

DEN 1366.40

Пристапност
Залиха

Сосема нова кутија Вистински гумени гуми. Детален надворешен, ентериер. Димензии приближно L-10, W-3. Оваа ставка е изработена од смола и нема отвори. Сосема нова кутија. Вистински гумени гуми. Детален надворешен, ентериер. Димензии приближно L-10, W-3. Оваа ставка е изработена од смола и нема отвори. Сосема нов модел на автомобили од 1/18 скала на Ferrari 312 B2 #2 Jacky Ickx Formula 1 F1 Zandvoort GP (1971) „Mythos Series“ ограничено издание на 190 парчиња Worldwide Model Car By Tecnomodel TM18-121 C.

Параметри на производот

Слична стока