.

.

Sigma Ingineered Solutions Sigma Electric Proconnex 49302 Цврсто намалување

Sigma Ingineered Solutions Sigma Electric Proconnex 49302 Цврсто намалување

DEN 14.08

Пристапност
Залиха

Ја намалува големината на нокаут од 1 во 1/2-во Потребни се две мијалници по нокаут. Врежана за самоцентрирање. Цинк-позлатена челична конструкција. Производот е наведен кулус. Намалувањето на мијалките на Сигма се користат за да се намали големината на нокаутот во челична кутија или метално куќиште. За секој нокаут се потребни две од овие мијалници за намалување на челикот со цинк. Тие се врежани за самоцентрична и лесна инсталација.

Параметри на производот

Слична стока