.

.

Д -р Синхроматско про transparentирно про transparentивост на водата во боја на вода, 0,5 мл, зелено Нил, 1 шише

Д -р Синхроматско про transparentирно про transparentивост на водата во боја на вода, 0,5 мл, зелено Нил, 1 шише

DEN 160.48

Пристапност
Залиха

Нил зелена (20) во стаклено шише 0, 5 мл со капка Транспарентна боја на акварел за ретуширање, боење на рацете за фотографски трудови и филмови. Исто така добро за пенкало, четка и воздушна четка. Една од 38 уникатни бои. Направено во САД. Нил зелена (20) во стаклено шише 0, 5 мл со капка. Транспарентна боја на акварел за ретуширање, боење на рацете за фотографски трудови и филмови. Исто така добро за пенкало, четка и воздушна четка. Една од 38 уникатни бои. Направено во САД. Синхроматските про transparentирни бои на водата на д -р Мартин се лесни за ракување и даваат крајна транспарентност. Идеално за употреба во воздушни четки. Дизајнирано специфично за работа за која е потребна поголема транспарентност, како што се ретуширање, боење на рацете за фотографски трудови и филмови. Секоја течна боја доаѓа во икона 0. 5 мл (15 ml) стаклено шише со шишиња со сопствен очите.

Параметри на производот

Слична стока