.

.

Комплет ЗА Чистење Оџаци ЛАНГФЕНГ Комплет За Чистење Оџаци Комплет За Чистење Оџаци За Печки Четка За Чистење На Оџаци Четка За Чистење И Сет За Прачки Стап За Чист?

Комплет ЗА Чистење Оџаци ЛАНГФЕНГ Комплет За Чистење Оџаци Комплет За Чистење Оџаци За Печки Четка За Чистење На Оџаци Четка За Чистење И Сет

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

6 Прачка/9 Прачка/12 Прачка/15 Прачка /18 Прачка + 1 глава на четка : Најлонската нишка може да се свитка и издолжи со 6 Прачка/9 Прачка/12 Прачка/15 Прачка /18 Прачка, должината е 41 см/61 см, Одличен степен на флексибилност, совршено поминува низ свиоци на чад Може да се користи со електрична вежба, со помош на голема ротациона сила, влакната можат да го отстранат дури и најтврдоглавото натрупување во внатрешноста на грипот или оџакот. Помага во спречување на грип пожари. Главата на четката изработена од најлонски материјал, отпорност на висока температура, против стареење, што го прави метењето поефикасно. Исто така, ја гребе внатрешната површина на чадот од оџакот. Лесно се склопува и расклопува, и можете да поврзете повеќе прачки за да го продолжите дофатот. Прачките се флексибилни што можат совршено да ги поминат тие тешки свиоци на чад. Совршен за чистење на оџакот од врвот надолу или нагоре низ вашиот камин. Чистете ја шпоретот сами и заштедете пари. Четка За Оџаци Четка За Чистење Оџаци И Комплет За Електрични Вежби За Бришење Алатки За Чистење Со Најлонски Флексибилни Прачки Карактеристики : различни функции : Се Користи како четка за оџаци, четка за чистење на ѕидови за сушење цевки и така натаму. Спој со една нишка, без лабава во која било насока лесен за употреба : овој професионален комплет за чистење на отворот за сушење може да се користи со или без вежба четката за пената за вентилација за сушење спречува запалување на машината за сушење и спречува фен да фати пожар спецификација : Материјал : Најлонска Должина : околу 41 см/61 см глава на четка : дијаметар : 10 см должина на коса : 4 см : цевка за сушење четки за оџаци четка за чистење на внатрешниот ѕид како да се користи : чекор 1 : поврзете ги прачките една по една;чекор 2 : закачете ја влакната со прачки;чекор 3 : ставете ја четката во каналот;чекор 4 : лизнете ја шипката во каналот;чекор 5 : закачете ја вежбата со прачката;чекор 6 : Започнете со чистење на оџакот.

Параметри на производот

Material:
nylon Length
Brush head:
diameter
Hair length:
4CM
Uses:
chimney brush dryer pipe inner wall cleaning brush
How To Use:
Step 1:
Connect the rods one by one;
Step 2:
Attach the bristle with rods;
Step 3:
Put the brush into the flue;
Step 4:
Slide the rod into the flue;
Step 5:
Attached the drill with the rod;
Step 6:
Start cleaning the chimney.
Package Included:
1 Set x Chimney Brush Rod Kit:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :
Слична стока