.

.

M6-1.0 x 85mm, DIN 939, метрички, столпчиња, двојно завршување, завршен крај 1,25 x дијаметар, не'рѓосувачки челик A2

M6-1.0 x 85mm, DIN 939, метрички, столпчиња, двојно завршување, завршен крај 1,25 x дијаметар, не'рѓосувачки челик A2

DEN 5112.32

Пристапност
Залиха

Мерење на ова обетка : Номиналната должина е подолга должина на навој, плус неоткриена должина на телото Мерење на ова обетка : Целокупната должина е вкупната должина на целото обетка од крај до крај. Двојните столпчиња се користат за да се приклучат на делови кога завртката или главата на завртката не е опција. А2 не'рѓосувачки челик е функционално еквивалентен на 304 одделение, познат и како 18-8 не'рѓосувачки челик. Не'рѓосувачки челик значително ја подобрува отпорноста на оцрнување или корозија. Мерење на ова обетка : Номиналната должина е подолга должина на навој, плус неоткриена должина на телото. Мерење на ова обетка : Целокупната должина е вкупната должина на целото обетка од крај до крај. Двојните столпчиња се користат за да се приклучат на делови кога завртката или главата на завртката не е опција. А2 не'рѓосувачки челик е функционално еквивалентен на 304 одделение, познат и како 18-8 не'рѓосувачки челик. Не'рѓосувачки челик значително ја подобрува отпорноста на оцрнување или корозија. Димензионални атрибути- Дијаметар (номинален) : M6- Тема на низата : 1,0- дијаметар (димензија) : должина од 6мм (номинална) : должина од 85мм- вкупно : 92,5мм-завртка до крајот Должина на телото од 18мм (номинална) : атрибути од 67ммпродукција- Категорија : Студии, Двоен-завршен систем на мерење : Метрика- Бренд : Аспен сврзувачки елементи- форма и дизајн : завршен крај 1.

Параметри на производот

Слична стока