.

.

Wesco отпад за отпад Кикмастер 177 731–11 сребро

Wesco отпад за отпад Кикмастер 177 731–11 сребро

DEN 625.92

Пристапност
Залиха

Класичниот дизајн е надополнет со корисен педал што го отвора притисокот Пластичниот прстен на дното го штити подот. Висококвалитетен челик обложен во прав, соодветно размавта од не'рѓосувачки челик. 40 l метал вметнување; Висина : 29,53 инчи (75 см), Б : 43 см. Класичниот дизајн е надополнет со корисен педал што го отвора притисокот. Пластичниот прстен на дното го штити подот. Висококвалитетен челик обложен во прав, соодветно размавта од не'рѓосувачки челик. 40 l метал вметнување; Висина : 29,53 инчи (75 см), Б : 43 см. Класичниот дизајн е надополнет со корисен педал што го отвора обликот на притисок што се почитува. Материјал : Висококвалитетен прашок обложен со челик и не'рѓосувачки челик BR>/пластичен прстен во основата го штити фуббоден. BR>/ висина 29,72 инчи (755 mm) BR/ ширина 15,75 инчи (400 mm) 40 L/ BR>.

Параметри на производот

Слична стока