.

.

Држач за лаптоп plplaaoo, Држач За Тетратка, Држач За Лаптоп Што Се Одвојува, Држач За Лаптоп Од Алуминиумска Легура, Прилагодлива Висина Heightономски Пренослив Држач За ?

Држач за лаптоп plplaaoo, Држач За Тетратка, Држач За Лаптоп Што Се Одвојува, Држач За Лаптоп Од Алуминиумска Легура, Прилагодлива Висина Heightономски

DEN 654.24

Пристапност
Залиха

ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ : овој цврст столб за лаптоп е компатибилен со сите лаптопи од 10ин‑17инПреклопен за да заштедите простор за лесно складирање и дизајнирана дупка за рачка за лесно носење. ВЕНТИЛАЦИЈА ШУПЛИВ ДИЗАЈН : подигач На Лаптоп со дупка на врвот со отворен дизајн на грбот тој нуди најдобра вентилација и проток на воздух потребни за ладење или на вашиот лаптоп или лаптоп за игри и спречување На Прегревање. Се преклопува рамно ако треба да го чувате, создадете дополнителен простор на вашата работна маса. STANDОНОМСКИ ПРИЛАГОДЛИВ ДИЗАЈН ДРЖАЧ за ЛАПТОП : прилагодливиот држач за лаптоп за биро го издигнува екранот на вашиот лаптоп за совршено ниво на очите, помага да се минимизира заморот на вратот, да се збогуваме со болките во вратот. Нема алатки потребни за прилагодување, само притискање или повлекување во зависност од тоа дали сакате да оди нагоре или надолу. ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СКЛАДИРАЊЕ : Благодарение на отворениот дизајн, можете да ги држите и периферните уреди на вашиот лаптоп под држачот, како што се тастатурата, глувчето и другите канцелариски предмети, мобилниот телефон, УСБ, пенкалото итн. СТАБИЛЕН и ИЗДРЖЛИВ : го прифаќа целиот висококвалитетен дизајн на компјутерски држач за лаптоп од алуминиумска легура, со модерна Форма Z, која обезбедува висококвалитетна стабилност за држачот. Држачот за компјутер е цврст и издржлив. Нелизгачките влошки на држачот за лаптоп обезбедуваат стабилен лаптоп на држачот и спречуваат гребнатини. ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ : овој цврст столб за лаптоп е компатибилен со сите лаптопи од 10ин‑17ин.Преклопен за да заштедите простор за лесно складирање и дизајнирана дупка за рачка за лесно носење. ВЕНТИЛАЦИЈА ШУПЛИВ ДИЗАЈН : подигач На Лаптоп со дупка на врвот со отворен дизајн на грбот тој нуди најдобра вентилација и проток на воздух потребни за ладење или на вашиот лаптоп или лаптоп за игри и спречување На Прегревање. Се преклопува рамно ако треба да го чувате, создадете дополнителен простор на вашата работна маса. STANDОНОМСКИ ПРИЛАГОДЛИВ ДИЗАЈН ДРЖАЧ за ЛАПТОП : прилагодливиот држач за лаптоп за биро го издигнува екранот на вашиот лаптоп за совршено ниво на очите, помага да се минимизира заморот на вратот, да се збогуваме со болките во вратот. Нема алатки потребни за прилагодување, само притискање или повлекување во зависност од тоа дали сакате да оди нагоре или надолу.

Параметри на производот

Item Type:
Laptop Stand
Material:
Aluminum Alloy + Silicone
Color:
Silver
Holder Size:
Approx. 25x23cm / 9.8x9.1in
Support Rod Length:
Approx. 18cm / 7.1in
Base Size:
Approx. 24x20cm / 9.4x7.9in
Application:
Laptop cooling bracket
Weight:
Approx. 985g / 34.7oz
Package List:
1 x Laptop Stand
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока