.

.

Panduit LAMA2-14-QY единечен барел лаг, една дупка, #14 AWG- #2 AWG опсег на големината на спроводниците, 1/4 Студ дупка, 0,10 дебелина, 0,50 ширина, 0,55 висина, 1,16 вкупна должина

Panduit LAMA2-14-QY единечен барел лаг, една дупка, 14 AWG- 2 AWG опсег на големината на спроводниците, 1/4 Студ дупка, 0,10

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Направено од голема јачина, екструдирана алуминиумска легура за да се обезбедат врвни електрични и механички перформанси Калај-позлатена за да ја инхибира корозијата. Компактен дизајн заштедува простор. Способноста за широка жица за преземање на жица ги минимизира барањата за залихи. Прозорец за инспекција за визуелно да се обезбеди целосно вметнување на проводникот. Направено од голема јачина, екструдирана алуминиумска легура за да се обезбедат врвни електрични и механички перформанси. Калај-позлатена за да ја инхибира корозијата. Компактен дизајн заштедува простор. Способноста за широка жица за преземање на жица ги минимизира барањата за залихи. Прозорец за инспекција за визуелно да се обезбеди целосно вметнување на проводникот. Panduit нуди широк спектар на механички капаци, разделувања и конектори за разделување на завртки погодни за широк спектар на електрични прекини со помош на проводник на код. Дизајниран да биде повторно употреблив и инсталиран без специјална алатка, механичките конектори PAN-LUG ™ обезбедуваат квалитетни перформанси, леснотија на инсталација и најниска инсталирана цена. Функционалните информации за производот се означени директно на конекторот, олеснувајќи ја идентификацијата, нарачката и употребата на механичкиот конектор. Вклучете ја можноста за преземање на широк опсег на жица за да ги минимизирате барањата за инвентар.

Параметри на производот

Слична стока