.

.

Држач за Џогер за Метла золис Држач За Монтирање На Ѕид Од Нерѓосувачки Челик Организатор За Складирање На Ѕид Тешки Алатки Закачалка со 5 Лавици 4 Куки За Кујна Бањ?

Држач за Џогер за Метла золис Држач За Монтирање На Ѕид Од Нерѓосувачки Челик Организатор За Складирање На Ѕид Тешки Алатки Закачалка со

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

[СИЛЕН КАПАЦИТЕТ за СКЛАДИРАЊЕ] : држачот за метла има 5 Единечни Стеги 6 Помошни Куки, погодни за џогер, гребло, метла, партал, влажен распрскувач, лопата за снег, итн Заштедете простор, отфрлете го нередот. [ИСТОК ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ] : држачот за џогер доаѓа со супер-леплива лента ОД 3 МЕТРИ и комплет за завртки. Можете да изберете кој било начин што сакате да го инсталирате. [ШИРОКО СЕ КОРИСТИ] : држачот за ѕидови на џогерот и метлата е водоотпорен, отпорен на влага и отпорен на корозија, совршен држач за кујна, тоалет, гаража, градина, барака или работилница за организирање и складирање на дневни алатки!. [ ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ] : овој држач за монтирање на ѕид од метла изработен од нерѓосувачки челик премиум 304, отпорен на временски услови, добро изработен и тежок, отпорен на ' рѓа и поцврст и издржлив од пластичните или дрвените, се гради за да се спротивстави на секојдневните гребнатини, корозија и оцрнување.

Параметри на производот

Слична стока