.

.

Машина за етикетирање на шишиња со шишиња Seveez, прилагодлив етикелер за шишиња, полу-автоматски апликатор за етикети за шишиња 15-120мм Брзина на обележување 30

Машина за етикетирање на шишиња со шишиња Seveez, прилагодлив етикелер за шишиња, полу-автоматски апликатор за етикети за шишиња

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

▶ 【Внатрешен дијаметар на ролната на етикетата】 : ≥ 75 mm; Дијаметар на ролна на етикетата : ≤ 250 мм; Ширина на етикетата : 10-110 мм; Должина на етикетата : 10-300 мм; Дијаметар на шише : 15-120 mm, H ≤ 150 mm ▶ 【Брзина】 : 30 пати во минута; Точност : +/- 0,5 мм; Погодно за мала обработка, заштеда на труд и подобрување на ефикасноста. ▶ 【Трајлив материјал】 : Мачената машина за етикетирање е изработена од не'рѓосувачки челик со висок квалитет. Зајакнувањето на вратилото на работењето е да го контролирате процесот со тоа што ќе извршите притисок врз ролерот. ▶ 【Екстремно лесен за ракување】 : Само ставете го шишето на машината, а потоа превртете ја рачката за да го завршите обележувањето. ▶ 【Користена за】 : Оваа апликација за етикети е совршена за тркалезни шишиња како миленичиња шише, пластично шише, стаклено шише, метално шише. Тоа е широко користено за прехранбени производи, пијалоци, ориз и масло, козметика, медицинска индустрија, дневна и хемиска поднесена . ▶ 【Внатрешен дијаметар на ролната на етикетата】 : ≥ 75 mm; Дијаметар на ролна на етикетата : ≤ 250 мм; Ширина на етикетата : 10-110 мм; Должина на етикетата : 10-300 мм; Дијаметар на шише : 15-120 mm, H ≤ 150 mm. ▶ 【Брзина】 : 30 пати во минута; Точност : +/- 0,5 мм; Погодно за мала обработка, заштеда на труд и подобрување на ефикасноста. ▶ 【Трајлив материјал】 : Мачената машина за етикетирање е изработена од не'рѓосувачки челик со висок квалитет.

Параметри на производот

Слична стока