.

.

MOUDOAUER 10x 5,5 * 2.1mm Femaleенски DC Connector Connecter CCTV PSU Pigtail Cable Jack 12V додаток

MOUDOAUER 10x 5,5 * 2.1mm Femaleенски DC Connector Connecter CCTV PSU Pigtail Cable Jack 12V додаток

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Големина на приклучокот : 5,5*2,1мм (ве молиме проверете дали ви е потребна вистинската големина) Поларитет на приклучокот : Внатрешниот игла е "+" (црвен), надворешниот пин е "-" (црна). Тековно ограничување : помалку од 3А (12 V). Ограничување на моќта : Помалку од 28 W. Што е вклучено : 10 компјутери DC кабел. Големина на приклучокот : 5,5*2,1мм (ве молиме проверете дали ви е потребна вистинската големина). Поларитет на приклучокот : Внатрешниот игла е "+" (црвен), надворешниот пин е "-" (црна). Тековно ограничување : помалку од 3А (12 V). Ограничување на моќта : Помалку од 28 W. Што е вклучено : 10 компјутери DC кабел. Спецификации : Големина на приклучокот : 5.5*2,1мм (ве молиме проверете дали ви е потребна вистинската големина) Поларитет на приклучокот : Внатрешниот пин е "+" (црвен), надворешниот пин е "-" (црно) .Карентно ограничување : помалку од 3а (12 V).

Параметри на производот

Слична стока