.

.

Автомобилски Капак Замена На Целосно Капаче На Капакот На Капакот 19 Инчи Компатибилен За Тесла Модел Y -2022 4 ПАРЧИЊА Додатоци За Автомобили Комплет За Капаче За Трка

Автомобилски Капак Замена На Целосно Капаче На Капакот На Капакот 19 Инчи Компатибилен За Тесла Модел Y -2022 4 ПАРЧИЊА Додатоци За Автомобили

DEN 827.20

Пристапност
Залиха

1 Паметен дизајн, едноставна инсталација, предвремена инсталација на стискање. Демонстрирајте спортска мода, спречувајте гребнатини и заштитете го центарот на тркалата. Строги стандарди за контрола на квалитетот на производството и тестирањето, високо компатибилни со вашето возило. Додатоците се изработени од еколошки материјали со висока цврстина, отпорност на висока температура и отпорност на абење. Автомобилски Капак Замена На Целосно Капаче На Капакот На Капакот 19 Инчи Компатибилен За Тесла Модел Y 2016-2022 4 ПАРЧИЊА Автомобил Додатоци Автомобил Тркало Капа Комплет. Забелешка : Драги пријатели. Поради логистички ограничувања, капакот СО ЛОГО не може да се испрати, така што нашите производи немаат ЛОГО, ако вашиот ум, тогаш не поставувајте нарачка, ви благодариме за разбирањето.Карактеристики : 100% сосема нов и висок квалитет.Подобрете го чувството за движење на центарот на тркалата.Заштитете го центарот на тркалото од гребење.Лесен за инсталирање и чистење.Совршено одговара на оригиналниот центар на тркалото, инсталација на стискање при стискање.Покријте и заштитете го белиот раб на центарот.Компатибилен За Тесла Модел И 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 (без лого)Спецификација : Ставка : Материјал За Замена На Капачето На Тркалото : Висококвалитетна абс пластика големина : 19 инчи боја : мат црна, Светло црна,Сјајна Сива Пакет вклучува : 4 х Капак На Центарот на Тркалото(без лого)потсетник : Пред да нарачате, ве молиме проверете дали моделот и големината на центарот на вашето возило се Релевантните Модели и големини споменати на оваа страница со производи.

Параметри на производот

Item:
Replacement Wheel Cap
Material:
High quality ABS plastic
Size:
19 inches
Color:
Matte black, Bright black,Shine Grey
Package includes:
4 x Wheel Hub Cover(without logo):
reminder:
Before placing an order, please be sure to confirm that the model and hub size of your vehicle are the relevant models and sizes mentioned on this product page.:
Dear buyer friend, hello! Welcome to our store. If you have any questions during the purchase process, please contact us and we will reply to you within 24 hours. Thank you for your support to our store! :
Слична стока