.

.

Mromax 30pcs Капакот На Завртката Одговара 0.39 инчен Дупка Диа Пластична Цевка Капак Полица Штипка Дупка Приклучоци за Шкаф За Нокти Полица За Книги Прилагодлива Полица ?

Mromax 30pcs Капакот На Завртката Одговара 0.39 инчен Дупка Диа Пластична Цевка Капак Полица Штипка Дупка Приклучоци за Шкаф За Нокти Полица

DEN 118.24

Пристапност
Залиха

●ГОЛЕМИНА+ - Дијаметар На Капачето : 14мм/ 0,55"; Дијаметар На Дупката За Монтирање : 10мм/ 0,39"; Висина : 7мм/ 0,28" ●КАРАКТЕРИСТИКА+ - пластичен приклучок за капаче, шипката за капаче има шипка за прицврстување; Ако дијаметарот на шипката одговара на дупката или фитингот на цевката, дупката или млазницата може цврсто да се запечатат откако ќе се вметне приклучокот, лесно да се поправи. ●АПЛИКАЦИЈА● - приклучоците за копчиња се погодни за дупки за нокти, дупки за завртки, дупки за преграда на кабинети, загради, полици за книги, полици за книги, плакари и друг мебел. €ПРЕДНОСТ q-капакот на дупката за завртки има едноставна и силна структура и е лесен за инсталирање; се користи за пополнување и криење на изложените дупки за нокти со прилагодливи потпори за нокти во кабинетот; има заштитни и отпорни на прашина ефекти. ●СОДРЖИНА на ПАКЕТОТ-30 парчиња x Капак На Завртката. Mro Max Завртка Капа Опис : 1. Пластичен приклучок за капаче, шипката за капаче има шипка за прицврстување; ако дијаметарот на шипката е соодветен за дупката или фитингот на цевката, откако капачето е цврсто затворено, дупката или млазницата може цврсто да се запечатат. Капакот на дупката за завртки има едноставна и силна структура и е лесен за инсталирање; се користи за пополнување и криење на изложените дупки за нокти со прилагодливи потпори за нокти во кабинетот; има заштитни и отпорни на прашина ефекти.

Параметри на производот

Слична стока