.

.

Алипис Отворена Корпа За Отпадоци Гроздобер Корпа За Ѓубре Тркалезна Корпа За Отпадоци Пластична Хартија Контејнер За Отпадоци За Рециклирање Корпа За Отпадоци Р?

Алипис Отворена Корпа За Отпадоци Гроздобер Корпа За Ѓубре Тркалезна Корпа За Отпадоци Пластична Хартија Контејнер За Отпадоци

DEN 259.04

Пристапност
Залиха

ТРКАЛЕЗНА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ : Корпата За Отпадоци во Бањата е добро конструиран сад за отпад домашна употреба, како што се кујна, бања. Мода и едноставна форма, за сместување на тривијални работи, украсете го домот. Компактната големина на оваа корпа за отпадоци го прави за широк спектар на решенија за рециклирање, вклучувајќи општ отпад од домаќинството, стакло, хартија, пластика, лименки. КАНЦЕЛАРИСКА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ : Изработена Со врвен материјал, издржлива и лесна за употреба. И, исто така, има голем капацитет. Погодна корпа за отпадоци без капак, постабилна и лесна за ставање ѓубре, избегнувајте директно допирање со корпата за отпадоци за да спречите инфекција. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ во БАЊАТА : Оваа разноврсна корпа за отпад е погодна за секоја просторија - без разлика дали е во канцеларија, кујна, бања или спална соба. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ОД ЃУБРЕ : Изработена од издржлив пластичен материјал, Корпата за Отпадоци за домаќинство е цврста за издржливост и трајна употреба.

Параметри на производот

Слична стока