.

.

Мини мултифункционална алатка 9-во-1 мултифункционална алатка за џеб за шрафцигер

Мини мултифункционална алатка 9-во-1 мултифункционална алатка за џеб за шрафцигер

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Оваа алатка е лесен и компактен комплет за алатки што вклучува клешти, жици, жици од жици, крилшули, отворач за шишиња, бр1 шрафцигер за рамна глава, бр.2 Рамки за шрафцивер, бр.1 Крст глава шрафцигер и бр.2 шрафцигер за вкрстена глава. Стандардниот шрафцигер ANSI лесно може да влезе на своето место и да ја замени главата на шрафцигер за неколку секунди. Отворете ги клешти и користете секачи за жица, жица од жица или машини за стегање. Целосно отворете ги клешти за да го користите отворот за шишиња. Рафинирани, лесни и цврсти. Цврста глава на шрафцигер од не'рѓосувачки челик ги исполнува стандардите на ANSI. Оваа алатка е лесен и компактен комплет за алатки што вклучува клешти, жици, жици од жици, крилшули, отворач за шишиња, бр.1 шрафцигер за рамна глава, бр.2 Рамки за шрафцивер, бр.1 Крст глава шрафцигер и бр.2 шрафцигер за вкрстена глава. Стандардниот шрафцигер ANSI лесно може да влезе на своето место и да ја замени главата на шрафцигер за неколку секунди. Отворете ги клешти и користете секачи за жица, жица од жица или машини за стегање.

Параметри на производот

Слична стока