.

.

Panasonic Dect без безжичен телефон со вибрации KX-WT125

Panasonic Dect без безжичен телефон со вибрации KX-WT125

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Технологија за намалување на бучавата во позадина 1,8 инчи, бело-LCD дисплеј. Осветлена тастатура - Лесно работење во сите услови на осветлување. Лесно копче за навигација со мени. Технологија за намалување на бучавата во позадина. 1,8 инчи, бело-LCD дисплеј. Осветлена тастатура - Лесно работење во сите услови на осветлување. Лесно копче за навигација со мени. - Технологија за намалување на бучавата во позадина. - 8 СОСТОЈБА СТАТИВНА СТАТУЦИЈА СТАТУС ВО МОДЕН СТРАНИЈА. - Директен пристап до CO линиите од режимот на подготвеност. - 1,8 инчи, бело-LCD дисплеј со бело назад. - Осветлена тастатура - Лесно работење во сите услови на осветлување. - Лесно копче за навигација со мени. - дисплеј на ниво на прием. - Програмибилни клучеви. - Личен телефонски именик со до 100 записи. - Вграден звучник. - Користете стандардна AAA батерија што може да се надополнува AAA.

Параметри на производот

Слична стока