.

.

Прекинувач за копче 380V, AC 380V 3,7kW BS230B само заклучување 3p на прекинувач за копче за напојување, копчиња и, електронски прекинувачи за влечење на електронска компонент?

Прекинувач за копче 380V, AC 380V 3,7kW BS230B само заклучување 3p на прекинувач за копче за напојување, копчиња и, електронски прекинувачи за

DEN 133.76

Пристапност
Залиха

Овој прекинувач може да го контролира вашиот мотор директно без потреба од какви било контакти, така што е многу погодно за користење 【Состојба за самостојно заклучување】 Копчето за завршување на прекинувачот формира состојба на самостојно заклучување откако ќе се притисне, со што се обезбедува безбедност на електрична енергија. Апликација : Овој прекинувач за стопирање на моторот се користи за вклучување/исклучување на колото во електрично коло. 【Лесна инсталација】 Овој прекинувач се користи за вклучување/исклучување на колото во електрично коло. И завртки на терминалите, лесни за жица. Овој прекинувач за исклучување на копчето генерално се користи за вклучување/исклучување на колото во електрично коло под моќност од 3,7k W. Спецификација : Модел : BS230 B Материјал : пластика, железо работен напон : AC 380 V Работна струја : 10 A моќност : 3,7k W Оценета Термичка струја : 10А Отпорност на контакт : 50Ω Изолација Отпорност : 50 MΩ 3 C Оценет со напон Опсег на напон : 440 V Тежина : приближно.

Параметри на производот

Model:
BS230B
Material:
Plastic, Iron
Working Voltage:
AC 380V
Working Current:
10A
Power:
3.7kW
Rated Thermal Current:
10A
Contact Resistance:
50Ω
Insulation Resistance:
50MΩ
3C Rated Voltage Range:
440V
Weight:
Approx. 197g/6.9oz
Package List:
1 × On/Off Push Button Switch:
Слична стока