.

.

пллааоо Силиконски Тапа Мат, Тапа Вода Фаќач Мат За Кујна Мијалник Поздравниот Штитник, Мијалник Одвод Рампа Зад Тапа, Вода Одвод Влошки Зад Тапа За Кујна, Бања И Р. ?

пллааоо Силиконски Тапа Мат, Тапа Вода Фаќач Мат За Кујна Мијалник Поздравниот Штитник, Мијалник Одвод Рампа Зад Тапа, Вода Одвод

DEN 956.80

Пристапност
Залиха

€Чувајте Ја Вашата Плоча Сува Quantertop Силиконски славини рампа нов дизајниран за славина поздравниот со одвод, надградба на вашата кујна мијалник во начин на заштеда на напор! Ова значи дека никогаш не станува влажна, или било која вода дамки од страна на тапа Не треба да се грижите дали водата ќе остане на подлогата или шалтерот. ①Големина 14,6 х 5,5 инчи, дијаметарот на средната дупка е прилагодлив и одговара за цевката за славина од 2,5 инчи. Лесно се вклопува околу основата на вашиот кујнски мијалник, бања, фарма, Р. или тоалет за да се одржува чисто и суво. ●Надградба На Штитниците За Прскање ● овој комплет за штитник За мијалник За кујнски славини за повеќекратна употреба и издржлив, за разлика од верзијата на ткаенината на пазарот. Нашиот силиконски фаќач за вода за мијалник е направен од 100% силикон, мек и сигурен, еднократно и издржлив, нема да го гребе вашиот прибор, целосно безбеден за употреба. Немате потреба да се грижите за влажната ткаенина, или измијте ја подлогата и исушете ја. ●Мултифункционален тоа не е само подлога за сушење славина, можете да ја ставите четката за заби, чашата, сапунот за раце, сапунот за садови на оваа подлога што се користи како мала подлога за организатори. Исушете го воздухот целосно во рок од еден час и не треба често да го чистите. Ве чинат само неколку минути за миење со сапун за садови на секои две недели. Заштедете од бришење на масата секој ден. ●Лесен За Употреба Нашата силиконска подлога за фаќање вода е изработена од силикон за храна. Тој е еднократно и издржлив, едноставно инсталирајте го на вашиот бројач за славини. Немате потреба да се грижите за влажната ткаенина, или измијте ја подлогата и исушете ја.

Параметри на производот

Item Type:
Sink Faucet Mat
Material:
Silicone
Product Size:
Approx. 36 x 14.2 x 0.6cm / 14.2 x 5.6 x 0.2in
Weight:
Approx. 135g / 4.8oz
Self Draining Water:
100% Machine Washable:
Easy to Use & Storage:
Fast Dry & Easy to Wash:
Collect Small Kitchen Things:
Always Keep Your Countertop Dry:
Durable & Practical Silicone:
Foldable design & Perfect for limited place:
Package Included:
1 x Silicone Faucet Mat:
Слична стока