.

.

3SIS Анти-грчести прстен, анти-лушпинг прстен за грчеви за спиење на спиење Дишењето за спиење на здив Помош за третман на третман на акупресура, подобрување на дишењ?

3SIS Анти-грчести прстен, анти-лушпинг прстен за грчеви за спиење на спиење Дишењето за спиење на здив Помош за третман на третман

DEN 245.76

Пристапност
Залиха

【Силна функција】 Ослободување на 'рче и назален метеж брзо за да ви го вратиме и нејзиниот добар сон и мазен здив, одржувајте добра меморија цел ден 【Безбедна употреба】 третманот со акупресура е безбеден за употреба без несакани ефекти, орална инфекција или штета, што може да ја стимулира точката на акупресурата за да се намали или елиминира 'рчењето. И прстенот против грчеви ја прави вашата најинтимна личност лесно да има добар сон. 【Одличен квалитет】 прстенот за 'рче е изработен од титаниум челик е издржлив, безопасен, еднократно, мазно и удобно за носење. 【Прилагодување на устата】 Прилагодливото отворање е лесно да се стави и полетува за удобно и цврсто вклопување, не е лесно да се изгуби. 【Лесно за носење】 мини големина со мала тежина е погодно за носење. Можете да го земете кога патувате или спиете, тоа е природен, без несакан ефект и бесплатен начин на неволја за да добиете одличен ноќен сон. 【Силна функција】 Ослободување на 'рче и назален метеж брзо за да ви го вратиме и нејзиниот добар сон и мазен здив, одржувајте добра меморија цел ден. 【Безбедна употреба】 третманот со акупресура е безбеден за употреба без несакани ефекти, орална инфекција или штета, што може да ја стимулира точката на акупресурата за да се намали или елиминира 'рчењето. И прстенот против грчеви ја прави вашата најинтимна личност лесно да има добар сон. 【Одличен квалитет】 прстенот за 'рче е изработен од титаниум челик е издржлив, безопасен, еднократно, мазно и удобно за носење. 【Прилагодување на устата】 Прилагодливото отворање е лесно да се стави и полетува за удобно и цврсто вклопување, не е лесно да се изгуби. 【Лесно за носење】 мини големина со мала тежина е погодно за носење. Можете да го земете кога патувате или спиете, тоа е природен, без несакан ефект и бесплатен начин на неволја за да добиете одличен ноќен сон. Спецификација : Опис : Дали сè уште сте од СНО? СНО може да биде за невнимание, несоница, сонуваност, вознемиреност, дефицит на кислород во крвта, лабава кожа, кардиоваскуларни заболувања или оштетување на меморијата за да влијаат на вашата работна ефикасност и квалитетот на спиењето. Ова анти -СНО со 3 магнети или точки на притисок го усвојува принципот на акупресура за промовирање на проширувањето на областите за дишење, а со тоа да се отстрани изворот на sno.

Параметри на производот

Description:
Are you still suffe from sno? Sno may b about inattention, insomnia, dreaminess, anxiety, blood oxygen deficit, loose skin, cardiovascular disease or memory impairment to affect your work efficiency and sleep quality. This anti sno with 3 magnets or pressure points adopts the principle of acupressure to promote the dilation of the breathing areas, thereby removing the source of sno.:
Features:
Titanium steel is durable, harmless, reusable, and comfortable to wear. :
Relieving snore and nasal congestion fast to give back you and her a good sleep and breath. :
Acupressure treatment is safe to use without side effects, oral infection or harm, which can stimulate acupressure point to reduce or eliminate sno. :
opening is easy to put on and take off for comfortable and firm fit. :
Mini size with light weight is convenient to carry. :
Specifications:
Material:
Titanium Steel
Color:
Silver
Weight:
Approx. 65g  
Gender:
Unisex   
Type:
Sleeping Aid
Function:
Relieving Sno and Aiding Sleep 
Measure Method:
Circumference of Little Finger Root
Optional Sizes:
S, M, L
Size Suitable Finger Circumference :
S 4.5-5.1cm / 1.8-2.0inch :
M 5.2-6.0cm / 2.0-2.4inch :
L 6.1-7.5cm / 2.4-3.0inch:
Package Includes:
1 x Anti Sno  :
Notes:
Please measure your finger circumference with thread or fine line tightly and take the average after several measure to minimize the error. :
Sno will be relieved for most people that night, and will get better in 15 days generally. :
Please wear half an hour before sleep on your left hand at night, and effect on left or right hand is almost the same. :
Please keep the open part of the on the litter finger dorsum to the left and magnets on the inside of litter finger to the left. :
Heavy sno like sleep apnea and so on is not suitable to wear this . :
Please don't wear this when you are wea a pacemaker or other electronic devices of similar products.:
Слична стока