.

.

Woroly 3 фаза SSR 10AA 25AA 40AA 60AA 80AA 100AA 120AA 70-280V Контрола 24-480V AC Трифазен реле за цврста состојба AC-AC

Woroly 3 фаза SSR 10AA 25AA 40AA 60AA 80AA 100AA 120AA 70-280V Контрола 24-480V AC Трифазен реле за цврста состојба AC-AC

DEN 1424.00

Пристапност
Залиха

Чекор 1 : Изберете правилна контрола Modeaa : AC Control ACDA : DC Control ACSTEP 2 : Изберете точен тип за струја за отпорно оптоварување : струја на SSR = 2 x Работна струја на оптоварување на индуктивно оптоварување : струја на SSR = 6 x Работна струја на оптоварувањето на оптоварување Капацитивно оптоварување : струја на SSR = 10 x Работна струја на Load Step 3 : Изберете соодветен мијалник за топлина Кога SSR работи, ќе даде многу топлина, па за да го продолжите животот на вашиот SSR, ве молиме инсталирајте топлински мијалник , исто така, ако струјата е над 60А, исто така е потребно вентилаторот за ладење. И не заборавајте да нанесете топлинска спроводлива силиконска маст помеѓу SSR и топлинскиот мијалник.

Параметри на производот

Слична стока