.

.

UXSIYA RC CAR FRONT REAR REAR PORTAL AXLE Комплет, RC CAR FRONT REAR PORTAL AXLE Комплет Пластично куќиште засилено предно собрание на задната оска поставено за 1/24 за аксијална SCX24 RC Предна задна ?

UXSIYA RC CAR FRONT REAR REAR PORTAL AXLE Комплет, RC CAR FRONT REAR PORTAL AXLE Комплет Пластично куќиште засилено предно собрание

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Пластичен материјал : Куќиштето е изработено од пластичен материјал, инјекција обликувана во калап со голема точност со замрзната текстурирана површина за убава и издржлива завршница Уникатен дизајн : Предната оска го усвојува новиот дизајн на копачката на управувачот C и задната оска е структура на едно парче за да се обезбеди подолг животен век и перформанси. Стабилност : Предната оска има заден агол на камбер од 8 ° и главен агол на камбер од 10 °, што е совршен агол за ефикасно подобрување на стабилноста на возилото при искачување на ридовите. Надграден дизајн : Во споредба со оригиналното возило, ширината е зголемена за 3мм и клиренсот на земјата за 6мм, ефикасно подобрување на пасивноста и стабилноста. Замена : Директна замена на оригиналните делови со серво заграда и држач за задна вратоврска за серво Emax ES08 MA II. Функција : Пластичен материјал : Куќиштето е изработено од пластичен материјал, инјектирање обликувана во калап со голема точност со замрзната текстурирана површина за убава и издржлива завршница. Уникатен дизајн : Предната оска го усвојува новиот дизајн на копачката на управувачот C и задната оска е структура на едно парче за да се обезбеди подолг животен век и перформанси. Стабилност : Предната оска има заден агол на камбер од 8 ° и главен агол на камбер од 10 °, што е совршен агол за ефикасно подобрување на стабилноста на возилото при искачување на ридовите. Надграден дизајн : Во споредба со оригиналното возило, ширината е зголемена за 3мм и клиренсот на земјата за 6мм, ефикасно подобрување на пасивноста и стабилноста.

Параметри на производот

Item Type:
RC Car Front Rear Portal Axle Kit
Housing Material:
Plastic
Product Size:
Approx.
Total Length Of Door Bridge:
107mm / 4.2in
Pin To Pin Length:
93mm / 3.7in
Output Shaft:
2.8mm / 0.1in
Hexagonal Coupling:
7mm / 0.3in
Suitable:
For 1/24 for Axial SCX24 90081 C10 Upgrade
Package List:
1 x Front Door Axle:
1 x Rear Door Axle:
1 x Rear Tie Rod Holder:
1 x Servo Bracket:
1 x Set of Steering Tie Rods (2 Accessories In Total) :
8 x Gum Rings:
2 x Spacers:
4 x Ball Head:
25 x Screws:
1 x Wrench:
Note:
1. Due to manual measurement, 1‑3mm error is allowed, thank you! :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual colour of the item.:
Слична стока