.

.

Yoidesu рачен вентилатор, лесен и компактен, USB полнење, брзо решете ги проблемите со полнење , погодни за дома, канцеларија и на отворено.

Yoidesu рачен вентилатор, лесен и компактен, USB полнење, брзо решете ги проблемите со полнење , погодни за дома, канцеларија и на

DEN 1145.60

Пристапност
Залиха

USB полнење, брзо решете ги проблемите со полнење и ви носи ладно чувство во жешкото лето Лесен и компактен, не заземање простор, лесен за употреба, погоден за дома, канцеларија и на отворено. Три брзини на вентилаторот ви овозможуваат повеќе избори, изберете ја вистинската сила на ветер според потребите. Доаѓа со лента, не само што можете да го држите со рака, туку и да го обесувате на вратот. Ветерот со широк агол ја дува глупоста топлина. Дизајнот на Shovelless избегнува намалувања и е побезбеден. USB полнење, брзо решете ги проблемите со полнење и ви носи ладно чувство во жешкото лето. Лесен и компактен, не заземање простор, лесен за употреба, погоден за дома, канцеларија и на отворено. Три брзини на вентилаторот ви овозможуваат повеќе избори, изберете ја вистинската сила на ветер според потребите. Доаѓа со лента, не само што можете да го држите со рака, туку и да го обесувате на вратот. Ветерот со широк агол ја дува глупоста топлина. Дизајнот на Shovelless избегнува намалувања и е побезбеден. Лесен и компактен, не заземајте простор, лесен за употреба, погоден за дома, канцеларија и на отворено. Три брзини на вентилаторот ви даваат повеќе избори, изберете ја вистинската сила на ветер според потребите. USB полнење, брзо решете ги проблемите со полнење и ви донесуваат ладно чувство во жешкото лето. Ветерот со широк агол ја дува глупоста топлина. Дизајнот на Shovelless избегнува намалувања и е побезбеден. Доаѓа со лента, не можете да го држите само со рака, туку и да го обесувате на вратот.

Параметри на производот

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Voltage:
5V
Battery Capacity:
1500mAh
Fan Blade Motor:
Turbine Fan Blade Brushless Motor
Use Time:
360 minutes at 1st gear, 180 minutes at second gear, 60 minutes at third gear
Product Size:
Approx. 35x89x120mm / 1.4x3.5x4.7in
Weight:
Approx. 180g / 6.3oz
How to Use:
1. Take out this product:
2. Press the power button to turn on the 1st gear, press again to switch to the second gear, press the third time to switch to the third gear, and finally press the fourth time to turn off:
Package List:
1 x Fan:
1 x Lanyard:
1 x USB Charging Cable:
1 x Instruction:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока