.

.

Брз wallиден полнач и 5 ft USB кабел за полнење кабел одговара за мобилна врска на потрошувачите, мобилна врска со потрошувачите II 2, Doro ThoneEasy 7050 626 824 618 610 680 680 605 612 615 Флип Т?

Брз wallиден полнач и 5 ft USB кабел за полнење кабел одговара за мобилна врска на потрошувачите, мобилна врска со потрошувачите II 2, Doro

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

1 Компатибилност : Компатибилен со Consumer Cellular Link, Consumer Cellular Link II 2, Doro Phone Easy 7050 626 824 618 610 680 680 605 612 615 FLIP PHENE и повеќе полнење на телефонски FLIP. [Брзо полнење и синхронизација на податоците] : Отпорност на оксидација Заштитете го внатрешниот чип на главата за полнење од силата на екструзија. Висока фино калај позлатена чиста батерии за бакарна жица обезбедува безбедно брзо полнење со брзина на максимум 2 A и брзина на синхронизација на податоци до 480 MB / S.Works подобро со уреди за брзо полнење за безжични слушалки / слушалки. Излез : 5 V 2 A Влез : 100-240 V 50-60 Hz. Супер брзо безбедно полнење : Поддржува максимална струја од 5 засилувачи. Направено со 23 жици со ниска импеданса со висока мерач на AWG, брзината на полнење на кабелот е побрза од обичниот USB кабел. Висококвалитетно уверување : Усвојте задебелен ПВЦ материјал, поминете 1000+ тест за свиткување, кабелот има отпорност на затегнување, безбедност, долг животен век. Кабелот за полнење се продава под строга контрола на квалитетот. Ве молиме, бидете сигурни да купите. Ако има проблем со квалитетот, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви вратиме за вас. Ако овој кабел не е погоден за вас, ако има некој квалитет на квалитет и ние ќе ви го препорачаме точниот кабел. Компатибилност : Компатибилен со Consumer Cellular Link, Consumer Cellular Link II 2, Doro Phone Easy 7050 626 824 618 610 680 680 605 612 615 FLIP PHENE и повеќе полнење на телефонски FLIP. [Брзо полнење и синхронизација на податоците] : Отпорност на оксидација Заштитете го внатрешниот чип на главата за полнење од силата на екструзија. Висока фино калај позлатена чиста батерии за бакарна жица обезбедува безбедно брзо полнење со брзина на максимум 2 A и брзина на синхронизација на податоци до 480 MB / S.Works подобро со уреди за брзо полнење за безжични слушалки / слушалки. Излез : 5 V 2 A Влез : 100-240 V 50-60 Hz. Супер брзо безбедно полнење : Поддржува максимална струја од 5 засилувачи. Направено со 23 жици со ниска импеданса со висока мерач на AWG, брзината на полнење на кабелот е побрза од обичниот USB кабел. Висококвалитетно уверување : Усвојте задебелен ПВЦ материјал, поминете 1000+ тест за свиткување, кабелот има отпорност на затегнување, безбедност, долг животен век.

Параметри на производот

Слична стока